Logo
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
BLOG
RECYKLOVANÉ SVÍČKY
08.06.2020
RECYKLOVANÉ SVÍČKY
Milí přátelé, zákazníci! S velkým potěšením Vám oznamujeme, že jsme rozšířili sortiment o recyklované svíčky. Děkujeme vám všem, kteří na nás myslí... číst celé
Zobrazit všechny články
  1. Úvod
  2. VŠE O NÁKUPU
  3. Ochrana osobních dat (GDPR)
OCHRANA OSOBNÍCH DAT (GDPR)

A. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ

Správcem osobních údajů je podle čl. 4 bod 7 nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů (dále jen: „GDPR”), (dále jen: „správce“): Leona Hlavničková

Sídlo: Krhanice 238, Krhanice 25742

: 71643338

email: mydlarnaleontynka@gmail.com

mob.: +420777635736

Osobními údaji se rozumí veškeré informace o identifikované nebo identifikovatelné fyzické osobě; identifikovatelnou fyzickou osobou je fyzická osoba, kterou lze přímo či nepřímo identifikovat, zejména odkazem na určitý identifikátor, například jméno, identifikační číslo, lokační údaje, síťový identifikátor nebo na jeden či více zvláštních prvků fyzické, fyziologické, genetické, psychické, ekonomické, kulturní nebo společenské identity této fyzické osoby.

Správce nejmenoval pověřence pro ochranu osobních údajů. S osobními údaji nakládá pouze správce.

B. ZDROJE A KATEGORIE ZPRACOVÁVANÝCH OSOBNÍCH ÚDAJŮ

  1. Správce zpracovává osobní údaje, které jste mu poskytl/a nebo osobní údaje, které správce získal na základě plnění Vaší objednávky.
  2. Správce zpracovává Vaše identifikační a kontaktní údaje a údaje nezbytné pro plnění smlouvy – doručení zásilky.

C. ZÁKONNÝ DŮVOD A ÚČEL ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

Zákonným důvodem zpracování osobních údajů je:

  • plnění smlouvy mezi Vámi a správcem podle čl. 6 odst. 1 písm. b) GDPR,
  • oprávněný zájem správce na poskytování přímého marketingu (zejména pro zasílání obchodních sdělení a newsletterů) podle čl. 6 odst. 1 písm. f) GDPR,
  • Váš souhlas se zpracováním pro účely poskytování přímého marketingu (zejména pro zasílání obchodních sdělení a newsletterů) podle čl. 6 odst. 1 písm. a) GDPR ve spojení s § 7 odst. 2 zákona č. 480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti v případě, že nedošlo k objednávce zboží nebo služby.

Účelem zpracování osobních údajů je:

  • vyřízení Vaší objednávky a výkon práv a povinností vyplývajících ze smluvního vztahu mezi Vámi a správcem; při objednávce jsou vyžadovány osobní údaje, které jsou nutné pro úspěšné vyřízení objednávky (jméno a adresa, telefonní kontakt a email), poskytnutí osobních údajů je nutným požadavkem pro uzavření a plnění smlouvy, bez poskytnutí osobních údajů není možné smlouvu uzavřít či jí ze strany správce plnit,
  • zasílání obchodních sdělení a činění dalších marketingových aktivit, ke kterým byl udělen vědomý souhlas.

Ze strany správce nedochází k automatickému individuálnímu rozhodování ve smyslu čl. 22 GDPR.

D. DOBA UCHOVÁVÁNÍ ÚDAJŮ

Správce uchovává osobní údaje:

  • po dobu nezbytnou k výkonu práv a povinností vyplývajících ze smluvního vztahu mezi Vámi a správcem a uplatňování nároků z těchto smluvních vztahů (po dobu 15 let od ukončení smluvního vztahu)
  • po dobu, než je odvolán souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely marketingu, nejdéle 5 let (platí v případě, že jste poskytli kontaktní údaje pro zasílání obchodních sdělení, ale ještě neobjednali zboží nebo služby)

Po uplynutí doby uchovávání osobních údajů správce osobní údaje vymaže.

E. PŘÍJEMCI OSOBNÍCH ÚDAJŮ (SUBDODAVATELÉ SPRÁVCE)

Příjemci osobních údajů jsou osoby:

  • podílející se na dodání zboží na základě smlouvy (Česká pošta, GLS a DPD)
  • zajišťující služby provozování e-shopu (Mýdlárna Leontýnka) a další služby v souvislosti s provozováním e-shopu
  • zajišťující marketingové služby

Správce nemá v úmyslu předat osobní údaje do třetí země (do země mimo EU) nebo mezinárodní organizaci.

F. VAŠE PRÁVA

Za podmínek stanovených v GDPR máte:

  • právo na přístup ke svým osobním údajům dle čl. 15 GDPR
  • právo opravu osobních údajů dle čl. 16 GDPR, popřípadě omezení zpracování dle čl. 18 GDPR
  • právo na výmaz osobních údajů dle čl. 17 GDPR
  • právo vznést námitku proti zpracování dle čl. 21 GDPR
  • právo na přenositelnost údajů dle čl. 20 GDPR
  • právo odvolat souhlas se zpracováním lze písemně nebo elektronicky na adresu nebo email správce uvedený v čl. A těchto podmínek.

Dále máte právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů v případě, že se domníváte, že bylo porušeno Vaše právo na ochranu osobních údajů.

G. PODMÍNKY ZABEZPEČENÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

  1. Správce prohlašuje, že přijal veškerá vhodná technická a organizační opatření k zabezpečení osobních údajů.
  2. Správce přijal technická opatření k zabezpečení datových úložišť, má nainstalovaný antivirový program, počítače má zabezpečené proti přístupu neoprávněných osob.
  3. Správce prohlašuje, že osobní údaje v listinné podobě nearchivuje.
  4. Správce prohlašuje, že k osobním údajům mají přístup pouze jím pověřené osoby.

H. ZÁVĚREČNÁ USTANOVENÍ

Odesláním objednávky z internetového objednávkového formuláře potvrzujete, že jste seznámen/a s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímáte a dáváte souhlas k tomu, aby vámi uvedené osobní údaje byly zpracovávány v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů (v účinném znění), v rámci činnosti e-shopu www.mydlarnaleontynka.cz a to až do odvolání.

Provedením objednávky jinak než z internetového objednávkového formuláře, tedy písemně, telefonicky, e-mailem, prostřednictvím SMS, Facebooku nebo Messengeru potvrzujete, že jste seznámen/a s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímáte a dáváte souhlas k tomu, aby vámi uvedené osobní údaje byly zpracovávány v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů (v účinném znění), v rámci činnosti e-shopu www.mydlarnaleontynka.cz a to až do odvolání.

Správce je oprávněn tyto podmínky změnit. Novou verzi podmínek ochrany osobních údajů zveřejní na svých internetových stránkách.

Tato ustanovení nabývají účinnosti dnem 25. 5. 2018.

 

.

Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz